دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه گفت: اصلاح طلبی عین اصولگرایی است و اصولگرایی نیز همان گذشتن از خود برای وطن و هموطن است و نه جمع آوری مال از جیب دیگران و خیانت به آنها.
آیت الله حسین موسوی تبریزی اظهار کرد: شهدای گرانمایه جنگ تحمیلی حق بسیاری بر گردن ما دارند و نباید اجازه دهیم مدعیان خود را مدافع آنها نشان دهند.
وی با بیان اینکه حزب ندای ایرانیان از احزاب اصلاحطلبی است که میتواند تاثیرگذار ظاهر شود، عنوان کرد: اصلاح طلبی عین اصولگرایی است و اصولگرایی همان از خودگذشتگی و ایثار برای وطن و هموطن است نه جمع آوری مال از جیب دیگران و خیانت به آنها.
موسوی تبریزی با طرح این پرسش که ضرورت ایجاد یک حزب چیست؟ اظهار کرد: تشکیل هر حزبی برای محقق ساختن دموکراسی واقعی در هر جامعه است و ما باید به نقطهای برسیم که مردم به برنامه احزاب رای دهند و نه به اشخاص سیاسی و این برنامهها نیز به شکلی تدوین شود که مورد قبول و حمایت مردم نیز باشد.
وی با اظهار اینکه اگر احزاب با برنامه و آگاه به شرایط سیاسی در سالهای گذشته در کشور وجود داشت خیلی از اتفاقات رخ نمیداد، اظهار کرد: وقتی که موضوع یارانهها در کشور مطرح شد اگر احزاب آگاه و با برنامهای وجود داشتند این نکته را به مردم و مسئولین یادآور میشدند که بحث اجرای یارانهها در ظاهر خوب و مفید به نظر میرسد اما باطن اثرات بدی دارد اما چنین نشد و هدفمندی یارانهها با همان باطن بدش جامعه را دچار برخی مشکلات کرده است.
موسوی تبریزی همچنین یکی دیگر از سیاستهای نادرست دولت گذشته را که به اعتقاد او در نبود احزاب آگاه و تاثیرگذار عملی شده بود را مسکن مهر دانست و اظهار کرد: موضوع خانهسازیهایی که تحت عنوان مسکن مهر انجام شد اگر در دورهای و در شرایطی عنوان میشد که احزاب تاثیرگذار حضور داشتند از همان ابتدا بدبختیها و آسیبهایی که چنین طرحی به مردم و کشور وارد میکرد را یادآور میشدند و به جایی نمیرسیدیم که امروز دولت یازدهم بگوید طرح مسکن مهر قابلیت اجرای کامل را ندارد و تنها می توان بخشی از آن را محقق کرد.
او تاکید کرد: کار را بی برنامه انجام دادن ضرر دارد چه مسکن مهر باشد چه قانون اراضی شهری و ….
به نوشته ایسنا، موسوی تبریزی با بیان اینکه همیشه در آستانه انتخابات احزابی به شکل خلق الساعه وارد فضای سیاسی میشوند، اظهار کرد: امیدوارم حزب ندای ایرانیان حزب بزرگی باشد و با اتحاد و انسجامی که بین نیروهای درون خود ایجاد میکند به تدوین برنامههای مشخص خود بپردازد و زمینه عملی کردن بزرگترین وظیفه خود را که همان امر به معروف و نهی از منکر به مسوولان است، عملی سازد.
موسوی تبریزی تصریح کرد: اگر از سوی احزاب برای انتخابات برنامه ارائه شود همین برای جلب آرا مردم کافی است و دیگر نیازی به دروغ گفتن و خواب دیدن و پول دادن و … نیست.
او به تجربه اختلافات حزبی در دهه اول انقلاب نیز اشاره کرد و گفت: بهترین حزبهای ما پس از انقلاب به خاطر انحصارطلبیها بود که منحل شدند.
او همچنین به تجربه ۸ ساله ریاستش بر خانه احزاب اشاره کرد و وجود احزاب را تلاش و تمرینی در راه ایجاد دموکراسی و دموکراسی خواهی دانست و افزود: مساله اصلاحطلبی و اصلاحطلبان این است که به تعبیر امیرالمؤمنین (ع) که از نخستین اصلاح طلبان صدر اسلام است برای حاکم کردن قوانین به جا مانده از قرآن و اسلام و نیز رسیدگی به حقوق مردم و تامین امنیت ایشان بکوشیم نه اینکه فساد را دامن بزنیم.
موسوی تبریزی اصولگرایی را از ارکان اصلاح طلبی دانست و یادآور شد: نمیشود اصلاح طلب، اصولگرا نباشد. اصولگرایی یعنی عدل الهی را در جامعه حاکم کردن و قانون گرایی، مساوات را در جامعه نشر دادن، بیت المال را ضایع نکردن و ضایع کنندگان بیت المال را حمایت نکردن.
وی ادامه داد: این چه اصولگرایی است که این همه فساد را ببینیم و دم نیاوریم و باز هم بگوییم اصولگراییم. مگر میشود این همه فساد که روز به روز پرونده تازهای از آن در قوه قضاییه گشوده میشود را در سالهای گذشته دیده باشیم و از آن صحبتی نکرده باشیم و در نهایت نیز توجیه کنیم ما میدانستیم و از مسببین نیز خواستار ارائه توضیحات بودیم ولی آنها جواب نمیدادند. مگر چنین توجیهی را از سوی مجلس اصولگرا و چهرههای مدعی اصولگرایی میشود قبول کرد؟
موسوی تبریزی یادآور شد: اینکه خیانتها را ببینیم و از آنها حمایت کنیم حاصلی جز این نخواهد داشت که برخی از مردم دچار تشویش اذهان شوند و گناه چنین وضعیتی به عهده آنهایی که خود را مدعی اصولگرایی میدانستند ولی ۸ سال سکوت کردند.
وی پایان با بیان اینکه بایستی در برابر حرف حق با کمال میل متواضعانه برخورد کرد، افزود: احزاب اصلاح طلب بایستی حرف حق را بشنوند و در برابر آن متواضع باشند چه این حرف از طرف اصولگرایان باشد چه اصلاح طلبان حتی خیلی خوب است به اصولگرایانی که منطق دارند و فحاشی نمیکنند به گفتوگو بنشینیم و از نظرات آنها نیز استفاده کنیم.